free web hit counter

Tspsc police study material for free by job study life 5 – jsl5.in

Tspsc police study material for free with Bit Banks Education You will Find All 100% Free Course and Best Material For Your Career and You can also Prepare for All Kind of Government Jobs in India

Human heart

1. what’s the subsequent of the pacemaker? (Group -1, 2000)
1) Lung
2) Liver
3) Heart
4) Kidney
View Answer
Answer: 3
2. what’s dextro cardia? (Assistant Endowment Commissioner, 2009)
1) tiny heart
2) huge heart
3) Heart to the correct
4) Left aspect
View Answer
Answer: 3
3. force per unit area Tool (Group
-2B , 1984) 1) measuring system 2) Spignomomometer
3) Lactometry
4) measuring device
View Answer
Answer: 2
4. however will a heart beat (Heart marmar) come back from? (Civil, 2001)
1) Non-functional Entry
2) gap Valves
3) thrombosis
4) Short Ayorta
View Answer
Answer: 2
5. what’s Blue Baby? (ASOV, 2008)
1) AN English Cinema Name
2
) a baby with viscus malady 3) a unique
4) None
View Answer
Answer: 2
6. will cause heart pain? (Group 2A, 1984)
1) steroid alcohol interference within the blood vessels
2) heart condition
3) No brain power on the center
4) None
View Answer
Answer: 1
7. what’s the period between a healthy person and 2 siblings? (Fervo, 2005)
1) 0.5 sec
2) one second
3) 2 seconds
4) 3 seconds
View Answer
Answer: 2

Tspsc police study material for free by job study life 5 – jsl5.in

8. somebody’s heart is one? (Group -1, 1999)
1) growth
2) contractile organ
3) contractile organ + Nervous Genus
4) None
View Answer
Answer: 3
9. United Nations agency distributed the primary heart transplant operation within the world? (Deputy Eao, 2008)
1) Donald physiologist
2) Venugopal|
3) Christian physiologist
4) Bhaskar Rao
View Answer
Answer: 3
10. what’s the conventional pulse rate in humans? (Group 2A, 1994)
1) 55
2) 72
3) 95
4) 120
View Answer
Answer: 2
11. cardiopulmonary arrest – will the subsequent procedure be thought-about because the primary treatment if the center
rate is stopped? (JL, 2001)
1) respiration from mouth to mouth
2) emergency procedure
3) line doctor
4) All higher than
View Answer
Answer: 3

Tspsc police study material for free by job study life 5 – jsl5.in

.  .

Add Comment

Translate into any Language »
error: Content is protected !!