Geography of India important questions material For 100% free by jsl5

Geography of India important questions – Job Study life 5

1. what’s the agricultural policy within the variety of little and marginal farmers within the agricultural
population?
1) Sandra eutherian mammal Agriculture
2) intensive industrial Agriculture
3) Mixed Agriculture
4) Not higher than American state
View Answer
Answer: 1
2. that country is understood as Butter House of Europe?
1) Australia
2) Chile
3) African country
4) Denmark
View Answer
Answer: 4
3. what’s the placement of a environmental condition condition for fruit plantation cultivation?
1) Northwest Europe
2) geographic region
3) Mediterranean region
4) japanese Europe
View Answer
Answer: 3
4. that space is understood because the ‘Garden State of Australia’?
1) Tasmania
2) New South Wales
3) Queen’s Land
4) Victoria
View Answer
Answer: 1
5. what’s the name of farming in Central India? Geography of India
1) Zooming
2) Phonom
3) Bayar
4) None
View Answer
Answer: 3
6. what’s the crop full-grown in weather within the following crops?
1) coconut
2) rubber
3) tea
4) cane
View Answer
Answer: 3
7. that state is that the largest exportation exchange the country within the country? Geography of India
1) Kerala
2) state
3) Telangana
4) province
View Answer
Answer: 4
8. that of the subsequent is that the country within the husbandry zone?
1) Uruguay
2) Canada
3) Latvia
4) state
View Answer
Answer: 1
9. that country has been adopted and established dairy farm cooperatives in Bharat in cooperative
sector? Geography of India
1) Brazil
2) European country
3) Israel
4) Denmark
View Answer
Answer: 4

Geography of India important questions – Job Study life 5

.  .

Leave a Reply

Translate into any Language »
error: Content is protected !!